Branche in Zicht (BiZ)

Heb jij inzicht in de branche waarin je onderneemt? Het is belangrijk dat als je onderneemt dat je inzicht krijgt in hoe je bedrijf er voor staat. Daarom ga je op zoek naar een accountant die bij je past en houd je je concurrenten in de gaten. Je speelt in op nieuwe ontwikkelingen en blijft jezelf vernieuwen om scherp te blijven op de markt. Maar hoe doe je het nu echt ten opzichte van je concurrenten?

Unieke branchekennis

BiZ verstrekt unieke branchekennis over je brutowinstmarge: is die nu lager of hoger dan die van je concurrenten? De rapportages van BiZ geven actuele en betrouwbare cijfers en laten trends en ontwikkelingen zien in jouw branche. De rapportages geven inzicht waar jij als ondernemer met je bedrijf staat. Met deze correcte en actuele cijfers kun jij de juiste beslissingen nemen.

Extra service

DOK Accountants & Adviseurs is lid van BiZ. BiZ is een platform van SRA. Een service die wij je kunnen aanbieden als klant van DOK. Unieke en persoonlijke gegevens en grafieken om je te helpen met je bedrijfsvoering. Wij geven niet alleen de actuele cijfers maar je accountant geeft ook een juiste interpretatie voor jouw branche.

Contact opnemen

Lees wat DOK Accountants & Adviseurs nog meer voor je kan doen >>

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png