Vrije inloopmiddag accountantskantoor Helmond

Omdat wij vinden dat expertise voor iedere ondernemer beschikbaar moet zijn, zoeken wij naar manieren om drempels te verlagen. Wij merken dat ervaringen uit het verleden ervoor zorgen dat het nog een grote drempel is om bij een accountant binnen te stappen en te vragen naar de mogelijkheden. Zoek jij een Accountant in Helmond?

Elke laatste vrijdag van de maand

Daarom zetten wij elke laatste vrijdag van de maand onze deuren voor ondernemers die een advies willen open. Wij hebben op deze dag een adviseur voor je beschikbaar en je kunt tevens kennis maken met onze werkwijze. Als je wilt overstappen van accountantskantoor dan zorgen wij voor die overstap, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Zoek je een accountant in Helmond? Loop dan eens bij ons binnen.  Je krijgt GRATIS een eerste advies mee naar huis.

Nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig of DOK Accountants & Adviseurs jou kunnen helpen? Wil je zonder verplichtingen eens binnenlopen op ons kantoor? Ben je je aan het oriënteren voor een overstap of heb je nog geen accountant? Loop dan gerust eens binnen op elke laatste vrijdagmiddag van de maand. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Wij hebben tijd voor jou.

Heb je een vraag?

Ook als je een concrete vraag of opdracht hebt, kun je een vrijblijvend gesprek met ons aangaan. Maak dan een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op jouw vraag zodat jij het juiste antwoord krijgt.

maak een afspraak

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png