Belastingaangifte: Niet meer betalen dan nodig is

Iedereen is verplicht om belastingaangifte te doen. Natuurlijk is je winst naar de belastingdienst brengen niet het leukste aspect van ondernemen. Je wilt zowel op korte als op lange termijn optimaal genieten van de fiscale voordelen. Je weet dat er heel wat mogelijkheden zijn om de afdracht naar de belastingdienst te verminderen. Op welke regels heb je recht? Hoe verlaag je je winst zonder dat je jezelf te kort doet? Hoe ga je om met groei en de snel veranderde regels?

Kortom: Hoe kan je fiscale risico’s beperken en optimaal genieten van de fiscale regels? DOK Accountants & Adviseurs helpt je hiermee.

Belastingaangifte: Een verplichting

Je bent als ondernemer niet alleen verplicht een goede administratie bij te houden maar je bent ook verplicht om je fiscale belastingaangifte te doen. De fiscalisten van DOK ondersteunen je in de meest uiteenlopende zaken. Wij pluggen jouw organisatie in op onze kennis en geven advies en ondersteuning daar waar jij dat nodig hebt. Of het nu gaat om de start van een bedrijf, een uitbreiding of een overdracht.

Samen met jou lopen we alle vraagstukken door en geven we eenvoudige en oplossingsgerichte adviezen. Wij behoeden je voor het lopen in valkuilen. Het belastingstelsel is complex en zeer veranderlijk. Je kunt erop vertrouwen dat onze fiscalisten op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Met onze kennis over regel- en wetgeving en met jouw kennis over je organisatie en je doelen gaan we samen sparrend op zoek naar de juiste wijze om optimaal te genieten van fiscale voordelen.
Voordelen die onze adviseurs helder en duidelijk kunnen verwoorden zodat jij ze ook echt begrijpt en weet waar je in stapt. Wij zijn ervan bewust dat jij je vertrouwen bij ons legt. Wij gaan zorgvuldig met jouw vertrouwen om.

Ons succes is afhankelijk van jouw succes.

Belastingaangifte: Wat als je wordt gecontroleerd?

De accountants en adviseurs van DOK verzorgen alle fiscale aangiftes.

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting
  • Omzetbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Vennootschapsbelasting

DOK Accountants & Adviseurs heeft een goede relatie met de belastingdienst en weet hoe een correcte belastingaangifte moet worden ingediend. Dat verkleint voor jou de kans op een belastingcontrole en eventuele correcties. Maar geen zorgen als de computer jouw administratie selecteert voor een controle. Je kunt ervan op aan dat je bedrijfsadministratie tiptop op orde is. Onze adviseurs begeleiden de controles, daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Mocht het nodig zijn dan gaan wij de strijd aan met de belastingdienst om jou te beschermen. We begeleiden een bezwaar- en beroepsprocedures zonder dat wij de goede relatie met de belastingdienst op het spel zetten.

Een goede strategie is minstens zo belangrijk als de juiste techniek. Laat dat maar aan DOK over.

Belastingaangifte: Doe het niet alleen

Het belastingstelsel is te ingewikkeld om ‘erbij’ te doen. Zorg dat je optimaal geniet van alle fiscale voordelen en laat je ondersteunen met je belastingaangifte. Kies zelf de wijze en de intensiviteit van de begeleiding. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij denken graag met je mee.

 

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png