Een accountant in Helmond met een antwoord

Accountancy is meer dan boekhouden alleen. DOK levert een accountant die antwoord wil geven op alle vlakken van het ondernemerschap. Daarom hebben wij een 15-tal experts in huis.

DOK Accountants & Adviseurs wil dat jij gemakkelijk met ons in contact komt, daarom krijg je een vaste adviseur zodat jij maar één aanspreekpunt hebt.

Wij willen een antwoord geven wanneer jij dat nodig hebt. Daarom werken wij intern heel nauw samen zodat jouw accountant op het juiste moment kan schakelen met de juiste personen.

Wij willen je voorzien van een goed advies, daarom pluggen we jouw bedrijf in op onze kennis zodat we samen één zijn.

Meer over Plug-in Experts.

Wij willen jou het vertrouwen geven dat we een deel van jouw organisatie zijn, dat je accountant altijd voor je klaar staat en dat we als organisatie flexibel zijn. Daarom komen wij direct in actie als jij ons nodig hebt.

Ondernemend en ambitieus

Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving in alle facetten van het ondernemen. Jouw accountant interpreteert de cijfers en wijst je op kosten die niet direct zichtbaar zijn. Hij of zij roept de expertise van andere kennisgebieden in als dat tot een beter advies leidt. Wij delen jouw ambitie en zijn daarom nauw betrokken. Die betrokkenheid tonen wij door met je mee te denken en je een advies te geven voordat je de vraag hebt gesteld. Wij pluggen jouw organisatie in op onze kennis zodat jij de beste beslissingen kunt nemen omdat je de juiste informatie krijgt. Ons succes ligt bij jouw succes.


Een betrouwbare partner

Zoals je van een accountantsbureau mag verwachten staat vertrouwen en kwaliteit ook bij DOK Accountants & Adviseurs hoog in het vaandel. Onder de naam Beekmans&Slaats hebben wij een reputatie van een goed en betrouwbaar kantoor met betrokken vakmensen opgebouwd. Wij hebben afstand gedaan van de naam en het pand maar de betrokken vakmensen hebben wij gehouden. Daar zijn we trots op! Wij hebben 15 accountants en adviseurs in dienst, ieder met een eigen expertise. Met deze hoge expertstatus kunnen wij je gegarandeerd van het beste advies voorzien. Wij vinden het belangrijk om in te spelen op de veranderende markt. Door jouw organisatie in te pluggen op onze kennis kunnen wij resultaatgericht en flexibel inspelen op elk vraagstuk.

Familiebedrijf

Wij richten ons op starters, midden- en klein bedrijf maar vooral op familiebedrijven. Wij zijn een no-nonsense praktijk. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen in heldere taal. Wij gaan gemoedelijk met elkaar en met onze klanten om. We voelen ons een deel van jouw organisatie. Onze drijfveer is, werken moet leuk zijn!. Door de betrokkenheid met onze klanten gaan wij elke dag weer met plezier aan de slag. Wij voelen ons extra thuis bij een familiebedrijf. We voelen de passie en de liefde voor het vak maar ook voor de familie. Om de sfeer in het familiebedrijf goed te houden is het extra belangrijk dat zaken in harmonie goed geregeld worden. Een goed advies helpt hierbij.

Snel schakelen

Heb je een vraagstuk waardoor je nu snel moet schakelen? Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Zoek je een accountant als stabiele partner? Neem dan contact met ons op of bezoek onze maandelijkse vrije inloopmiddag waarin wij je GRATIS voorzien van een eerste advies. Behoefte aan kennis, actie en advies?

Maak een afspraak

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png