Mkb ondernemer ben je altijd

Mkb ondernemer ben je altijd. Ook als je te maken krijgt met persoonlijke uitdagingen: een huwelijk, een scheiding, een overdracht of het opstellen van een testament. Allemaal zaken waarbij je een gedegen advies kunt gebruiken. Wat is het effect op je onderneming? Hoe kun je je bedrijf beschermen? Hoe kun je je persoonlijke situatie veiligstellen?

15 mkb plug-in experts

Niet meer langer zoeken naar de juiste expert voor je vraagstuk. Zelfs als mkb ondernemer kun je een 15-tal experts voor je klaar laten staan. Voor elke vraag op juridisch, fiscaal of personeelsgebied heb je een antwoord binnen handbereik. Je weet dat het advies onderbouwd is en je begrijpt de uitleg omdat er duidelijke taal wordt gesproken. Jij kunt een goede beslissing nemen omdat je goed bent geïnformeerd. Dat vertrouwen heb je 100%.

Met DOK krijg jij het geregeld. Een geruststellende gedachte.

Voorbeelden

DOK Accountants & Adviseurs is thuis op alle gebieden waar je als ondernemer tegen aanloopt. Een aantal zaken waarvan wij naast onze standaard diensten ook over kunnen adviseren zijn:

  • Testament advies
  • Estate planning
  • Het kiezen van een rechtsvorm voor je onderneming
  • Scheiden, wat nu?
  • Omgaan met banken
  • WKR scan
  • Auditing

Second opinion

Wij kunnen ons voorstellen dat je als mkb ondernemer zeker wilt weten dat je een goed advies hebt gekregen. Heb je een advies van jouw adviseur liggen, of misschien wel van een tegenpartij waarmee je te maken hebt? Twijfel je over de juistheid of volledigheid van dat advies of die opinie?

Onze mkb experts willen je verhaal en bijpassend advies voor je onderzoeken en je informeren over onze visie op de stukken. Zonodig gaan wij in overleg met de betrokken adviseur om een compleet beeld van het advies te krijgen. Wij bespreken met jou alle alternatieven of extra nuances. Op basis hiervan weet jij wat je moet doen.

Perfecte samenwerking

Wij hebben niet alleen alle expertise in huis, maar onze mkb adviseurs werken slagvaardig met elkaar samen. Wij zijn er trots op dat wij door deze manier van werken jou flexibel en voortvarend kunnen helpen.

Meer weten?

Kom vrijblijvend kennis maken met DOK Accountants & Adviseurs tijdens onze vrije inloopmiddag voor mkb ondernemers. Dan krijg je direct een eerste gratis advies mee. Wil je profiteren van al onze plug-in experts? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png