Ontzorgen met online boekhouden

Een goede online administratie helpt om op een eenvoudige manier op elk moment financiële overzichten te genereren. Je kunt ervoor kiezen een deel van de administratie zelf te verzorgen, bijvoorbeeld ook de btw-aangifte of je kunt de gehele administratie uit handen geven. Wij willen je graag ontzorgen.

Ontzorgen

Met een online administratie is het voor de accountants gemakkelijker om je te ontzorgen. Samen met jou en de inloggegevens kunnen wij je direct helpen of voorzien van de informatie die jij nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je online administratie altijd up tot date is. We ondersteunen je bij het inzicht geven van de cijfers en richten samen met jou een effectieve bedrijfsadministratie in om jou te ontzorgen. Je wordt op tijd geïnformeerd over de btw-aangifte en uiteraard krijg je op tijd je jaarrekening. Als wij zeggen dat we je willen ontzorgen dan doen we dat ook met betrokkenheid voor je bedrijf.

Gedeeltelijke uitbesteden van je boekhouding

Wil je liever zelf een deel van je administratie doen? In samenwerking met DOK Accountants & Adviseurs kun je zelf bepalen in hoeverre wij je ontzorgen. Welke ondersteuning heb jij nodig bij het voeren van je administratie? Na een gesprek richten we de bedrijfsadministratie naar wens in en maken we afspraken wie wat doet. Elke combinatie is mogelijk. Wij zijn er voor jou! We hechten grote waarde aan dienstverlening op maat.

Exact gecertificeerd

DOK Accountants & Adviseurs is gecertificeerd voor het online boekhoudprogramma Exact. Met dat programma kunnen wij lezen en schrijven. Dat wil niet zeggen dat jij, als je met ons wilt samenwerken, over moet stappen van boekhoudprogramma. Wij kunnen overweg met elk online boekhoudprogramma.

Contact opnemen

Wij willen de gehele administratie van je overnemen of alleen het overzicht houden. Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt wat jij nodig hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer over DOK Accountants & Adviseurs >>

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png