Je administratie altijd op orde

Natuurlijk is het belangrijk dat je de administratie van je organisatie goed op orde houdt. Als ondernemer heb je de verplichting om een administratie bij te houden. De belastingdienst wil graag zien wat je verdient en uitgeeft. Het overleggen van cijfers is ook belangrijk om eventuele investeerders te overtuigen.

Maar misschien nog wel belangrijker geeft het voeren van een correcte administratie je inzicht in de gezondheid van je onderneming. Welke acties kun je nemen om fiscaal voordeel te halen? Met welke kosten moet je rekening houden en wat is de investeringsruimte?

De financiële cijfers zijn dé belangrijkste cijfers om een goede sturing te geven aan je organisatie.

Administratie: Online boekhouden

Het zorgvuldig bijhouden van de bedrijfsadministratie (boekhouden) hoeft niet moeilijk te zijn. Met een online boekhoudprogramma is veel digitaal te regelen waardoor je niet meer met ordners moet slepen, of schoenendozen met bewaarde bonnetjes.

Lees meer over DigiDOK.

Complexe vraagstukken

Wanneer je de administratie via DOK Accountants & Adviseurs verzorgt kun je een beroep doen op de kennis van de experts van DOK. Wij pluggen je organisatie in op onze kennis om je op slagvaardige wijze te voorzien van de informatie die je op dat moment nodig hebt.

  • Kredietaanvragen
  • Prognoses
  • Investeringsruimte
  • Cashflow
  • Rapportages

Met ondersteuning van DOK kun je rustig slapen. Je bent volledig op de hoogte van je financiële situatie en je hoeft niet langer bang te zijn voor onverwachte aanslagen of kostenposten. Je complete administratie is volledig onder controle.

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Wij richten graag samen met jou je administratie op maat in. Voor zowel starters als doorgewinterde ondernemers. Wij staan tot je beschikking.

Vraag naar de mogelijkheden

Of kom naar onze vrije inloopmiddag voor een GRATIS eerste advies.

 

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png