Personeel en contracten

Als je met personeel te maken hebt dan weet je hoe belangrijk het is dat alle zaken rondom personeel goed geregeld zijn. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om je personeel te laten weten dat je hen belangrijk vindt.

Aandacht voor je personeel en de personele zaken goed regelen zijn belangrijk voor een goede werksfeer en motivatie van de werknemers. Gemotiveerde medewerkers zijn betrokken en voelen zich meer verantwoordelijk voor het werk dat ze toebedeeld krijgen.

Het bijhouden van de personeelsadministratie is een ingewikkelde en nauwkeurige taak. Dit vraagt om tijd, kennis en zorgvuldigheid.

Personeel en zorgen

DOK Accountant & Adviseurs neemt de volledige personele administratie van je over. Jij hoeft je geen zorgen te maken over wetsveranderingen of je bezig te houden met contractopmaak of pensioenvraagstukken. Je kunt zorgen over de verloning van je personeel loslaten omdat je het in handen hebt gegeven van een betrouwbare partner met kennis van zaken.

Wij houden de focus op de personeelsadministratie zodat jij je focus kunt houden op je ondernemersdoelen.

Betrokkenheid

DOK Accountants & Adviseurs plugt jouw onderneming in op haar kennis. Wij willen weten, voelen en zien hoe de organisatie functioneert om je te voorzien van waardevolle adviezen. Daarom krijg je één vaste adviseur als jouw aanspreekpunt. Hij of zij is volledig betrokken bij je organisatie. Als het nodig is staat de expertise van het team van DOK tot zijn of haar beschikking.

Advies paraat

DOK Accountants & Adviseurs heeft actuele kennis van zaken om je goed te kunnen adviseren. De personeelsadministratie krijgt de aandacht die het verdient zodat jij tijd overhoudt om te besteden aan andere onderdelen van je onderneming.

Onderdelen waarbij wij willen ondersteunen:

  • Contracten
  • Begeleiden ontslagaanvragen
  • Pensioenvraagstukken
  • Salarisadministratie
  • Communicatie rondom regel- en wetgevingen

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou en je personeel kunnen doen? Neem dan contact met ons op of loop eens binnen tijdens de vrije inloopmiddag. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van een GRATIS eerste advies.

Doe de Mkb-branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. Met slechts enkele vragen helpt deze u inzicht te krijgen in uw positie in de branche.

Doe de Mkb-branchescan

Vrije inloopmiddag

Elke laatste vrijdag van de maand.
GRATIS een eerste advies voor ondernemers
Kennismaken met accountants en fiscalisten

Lees meer

logo-NBA.pnglogo-RBA.png logo-SRA.png